Technische en Commercië le Vertaaldienst 

 

De vertaal en van de Localisatie diensten aan het Engels en het Frans, met inbegrip vanQuebec het Frans. Lexis Communications is uw beste keus voor zaken en technische vertalingen. Wij verzekeren uw succes in het voorstellen van uw ideeë n en producten aan een globale markt.

Door informatietechnologie, enorme verwijzingsmiddelen te combineren, zowel taalkundige als onderworpen is verwant en met ons gekwalificeerd personeel van vertalers en redacteurs, clië nttevredenheid gewaarborgd.

Vertalingen:

Voor het vertalen van uw technische documentatie wilt u de garantie dat de vertaalde tekst dezelfde inhoud en betekenis heeft als de originele tekst. Lexis Communications geeft u deze garantie omdat Lexis Communications uitsluitend werkt met 'native speakers'. Dit wil zeggen dat de vertaler vertaalt naar zijn moedertaal. Deze native speakers moeten verder een technische achtergrond hebben. Lexis Communications kan u vertalingen aanbieden in 50+ verschillende talen.

 

Database vertalingen:

Een TM is een intelligente vertaaldatabase die de basis vormt voor grootvolume-vertalingen. Technische documentatie wordt imers vaak gekenmerkt door telkens terugkerende zinnen en alinea's. Met een TM is het mogelijk om reeds vertaalde tekstgedeelten in een database op te slaan en opnieuw te gebruiken. Dit betekent voor u: Een gegarandeerd constante vertaalkwaliteit en een kostenbesparing tot 35-40 procent van de originele vertaalprijs. Lees meer over Lexis Communications TM en kostenbesparing.

Als u in een professionele benadering van kwaliteit technisch en bedrijfsvertaling en localisatie aan de concurrerendste tarieven geinteresseerd bent, geeft Lexis Communications, uw bedrijf de aandacht het verdient.

Contacteer ons: estimation@lexiscomm.net

 

 

Terms and Conditions       Privacy Policy       Site Map

Lexis Communications, Succursale Place d'Armes  C.P. 11, Montreal (Quebec) H2Y 3E9, Canada. Tel.: +1 514.243.0291  info@lexiscomm.net

Copyright (c) 2014   Lexis Communications All Rights Reserved.